Защо жените искат повече секс? Този въпрос предизвиква интерес и дебати,

...
Защо жените искат повече секс? Този въпрос предизвиква интерес и дебати,
Коментари Харесай

Желаят ли жените повече секс от мъжете?

Защо дамите желаят повече секс? Този въпрос провокира интерес и диспути, като аргументите могат да бъдат разнородни. Някои научни проучвания акцентират, че половото предпочитание на дамите може да се усили с възрастта заради фактори като по-голямата убеденост в тялото и по-голямото задоволство от секса след избрана възраст. Други фактори, като  прочувствената връзка  с колегата, новаторството във връзката и опцията за по-дълъг и по-интензивен секс, също могат да играят роля за увеличаване на половото предпочитание на дамите. Жените постоянно се нуждаят от повече секс, тъй като той освен удовлетворява физическите им потребности, само че и има позитивен резултат върху техния прочувствен и психически статус. За доста дами сексът е метод за изложение на фамилиарност, за връзка и за чувство на самопризнание и предпочитание. Освен това, сексът може да понижи напрежението, да увеличи настроението и да усъвършенства самочувствието, пише Puls.bg.
Прочетете още
Сексуалното увлечение при дамите е вариращо и е под въздействие на голям брой фактори като  хормонални промени , бременност,  хронични заболявания  и обществени културни въздействия. Проучвания демонстрират, че женската полова настройка и стремежи са по-силно определяни от обществения и културния подтекст, в сравнение с при мъжете. Въпреки това, доста фактори могат да обяснят за какво дамите изпитват по-голяма потребност от секс от мъжете, като фамилиарност, самопризнание и чувство за предпочитание. Сексуалното увлечение е разнообразно и може да се показва друго за другите хора. Въпреки че постоянно се твърди, че мъжете са по-сексуално привлечени от женското тяло, в сравнение с противоположното, дамите имат свои неповторими мотивации за предпочитание за секс, които могат да включват фамилиарност, връзка и наслаждение. Жените се свързват с колегата си посредством допиране и диалози, преди да се предадат на сексуалността. За тях е значимо да основат прочувствена връзка, преди да се отдадат на физическа фамилиарност. След като са постигнали този стадий, дамите са по-склонни да се възбуждат по-често и по-лесно.

За доста дами връзката с колегата и прочувствената съгласуваност играят значима роля в техния полов опит. Докосването и говоренето са начин да се почувстват по-близо и по-възбудени, което може да им помогне да изживеят по-пълноценно и задоволително полово прекарване.

Жените на междинна възраст имат по-голямо полово предпочитание от младите поради приближаване на менопаузата и опасенията, че либидото им ще спадне. След като изберат собствен сътрудник, те се отдават на връзката и са склонни да изпълнят половите си стремежи с един и същи мъж.

Точният отговор на въпроса  “Желаят ли дамите повече секс от мъжете? ” може да варира за всяка жена. Въпреки че някои проучвания и разисквания акцентират тези фактори, значимо е да се означи, че половото предпочитание е самостоятелно и може да бъде повлияно от разнообразни аспекти на живота и взаимодействия с колегата.
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР